Trabzon'da dolmuşta silahını çekti ve...

Trabzon'da  minibüs şoförü 46 yaşındaki Göksal U., durakta gördüğü boşandığı eşi Gürcistan uyruklu 44 yaşındaki Gülchehra U. ile tartışmaya başladı. Sinirlenen Göksal U., kuru sıkı tabancayla havaya ateş edince yolcular ve çevredekiler korku dolu anlar ya

Trabzon'da dolmuşta silahını çekti ve...

Trabzon'da  minibüs şoförü 46 yaşındaki Göksal U., durakta gördüğü boşandığı eşi Gürcistan uyruklu 44 yaşındaki Gülchehra U. ile tartışmaya başladı. Sinirlenen Göksal U., kuru sıkı tabancayla havaya ateş edince yolcular ve çevredekiler korku dolu anlar yaşadı.

Olay bugün 15.30 sıralarında Maraş Caddesi üzerinde meydana geldi. 61 D 0449 plakalı minibüsün şoförü Göksal U., peronda yolcu alacağı sırada bir süre önce boşandığı eşi Gürcistan uyruklu Gülchehra U.'yu gördü. İkili arasında başlayan tartışma giderek büyüdü. Öfkeye kapılan Göksal U., minibüsünden çıkarttığı kuru sıkı tabancayla havaya bir el ateş etti. Durakta bekleyen yolcular ve kaldırımda yürüyenler silah sesi üzerine büyük korku yaşarken, gelen polislerin müdahalesiyle olay büyümeden önlendi. Olay sonrası durak ve minibüste yapılan incelemelerin ardından Göksal U. ve Gülchehra U. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

sam_0106.jpg

 

sam_0105.jpg

 

img_1653.20130604162848.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel