Trabzon'da dolmuş devrildi!

Trabzon'da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada bir dolmuşun devrilmesi sonucu çok sayıda kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre Değirmendere Mahallesi sahil yonlu Alışveriş merkezi karşısında Trabzon merkez istikametine gitmekte olan Dilek Akçay kullandığı

Trabzon'da dolmuş devrildi!

Trabzon'da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada bir dolmuşun devrilmesi sonucu çok sayıda kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Değirmendere Mahallesi sahil yonlu Alışveriş merkezi karşısında Trabzon merkez istikametine gitmekte olan Dilek Akçay kullandığı 61 VD 537 ile Adem Altun'un kullandığı 61 KS 180 araçlar kaza yaptı. Kazanın olduğu esnada Engin Eroğlu yönetimindeki 61 D 0019 Tıp Fakültesi dolmuşu bu araçlara çarpmamak için manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarparak devrildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

BİR AMBULANSTA İKİ YARALI

Kazada 3 araçta bulunan toplam 11 kişi yaralandı. Yaralılardan 5'i Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi hastanesine kaldırılırken diğer yaralılar ise çeşitli hastanelerde tedavi  altına alındı. Numune Hastanesine kaldırılan 2 yaralı Begüm Ömür (24), Serhat Bulut (23)'ün durumlarının iyi olduğu bildirildi.

KAZA YERİNDEN VİDEO GÖRÜNTÜLER...

Bu arada Numune Hastanesine getirilen yarıların bir ambulansla gelmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel