Trabzon'da dolandırıcılar sınır tanımıyor

Trabzon'da, hastalar, check-up yapacağız diye kandırılıp, kredi kartları bilgilerini almak suretiyle dolandırılıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özel Karadeniz Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gürbüz Yulug, ”Son zamanlarda bölge halkı telefonla aranı

Trabzon'da dolandırıcılar sınır tanımıyor
Trabzon'da, hastalar, check-up yapacağız diye kandırılıp, kredi kartları bilgilerini almak suretiyle dolandırılıyor.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özel Karadeniz Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gürbüz Yulug, ”Son zamanlarda bölge halkı telefonla aranıp kurumumuzun adı kullanılarak hastane ile anlaşmaları olduğunu söyleyerek check-up hizmetlerinde indirim yapıldığını ve bu hizmetlerden faydalanmak için kredi kartı numaralarını istedikleri hastalarımız tarafından bizlere iletilmiştir.
 
Buradan tüm bölge halkına seslenmek istiyorum, hastanemizle indirimli check-up anlaşması yaptığını söyleyerek kredi kartı numaranızı isteyenlere itibar etmemenizi rica ediyorum. Check-up, sağlık taraması hizmeti almak isteyen herkes 444 26 12 çağrı merkezinden diledikleri zaman bizlere ulaşabilir randevu alabilir. Kurumumuz tarafından kendilerine en uygun sağlık taraması birlikte tespit edilerek, yaş ve cinsiyet farklılıklarının yanı sıra yaşam tarzı, kişisel özellikleri ve ailevi yatkınlıkları dikkate alınarak kişiye özel riskler belirlenir ve kişinin öncelikleri doğrultusunda bir check-up programı sunulur. Bizim dışımızda sizlere ulaşan ve kredi kartı numaranızı isteyen kişilere itibar etmemenizi önemle bildiririz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel