Trabzon'da dolandırıcılar işi abarttı

 Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde telefondan arayarak kendini emniyet mensubu olarak tanıtan kişiler, S.K. adlı vatandaşı iki kez dolandırarak toplamda 40 bin lirasını aldılar.Beşikdüzü Merkez Mahallesi’nde S.K. isimli kişiyi arayarak kendisini emniyet men

Trabzon'da dolandırıcılar işi abarttı

 

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde telefondan arayarak kendini emniyet mensubu olarak tanıtan kişiler, S.K. adlı vatandaşı iki kez dolandırarak toplamda 40 bin lirasını aldılar.

Beşikdüzü Merkez Mahallesi’nde S.K. isimli kişiyi arayarak kendisini emniyet mensubu olarak tanıtan kişiler, banka hesap bilgilerine girildiğini ve bunu düzeltmek için söyledikleri hesaba para yatırması gerektiğini söylediler.

Bunun üzerine Y.A. adlı kişinin hesabına 21 bin TL yatırdı. Daha sonra hesabındaki işlemlerin devam ettiğini söyleyen A.Ç. adlı şahsın hesabına da 19 bin 269 TL yatırması gerektiğinin söylenmesi üzerinde bu işlemi de yapan S.K. dolandırıldığını anlayarak şikayetçi oldu. Yapılan incelemeler sonrasında A.Ç.’nin hesabına yatırılan para bloke edilerek çekilmesi engellenerek S.K.’ya geri ödendi.

Öte yandan Trabzon’un Kemerkaya Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi’nde H.Y. isimli vatandaşı arayan kişiler yine kendisini emniyet mensubu olarak tanıtarak 23 bin 3 yüz TL dolandırdılar. Olaylarla ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel