Trabzon'da doktorum diyerek dolandırdı

Trabzon’da meydana gelen olayda bankada çalışan M.A.K. isimli şahıs kendisini Numune Hastanesine doktor olarak atanan T.Ç.K. olarak tanıtan ve bankadan kredi çekmek istediğini söyleyen B.K.’ya kredili mevduat hesabı açtı. B.K. bankadan 24.730 TL para çekt

Trabzon'da doktorum diyerek dolandırdı

Trabzon’da meydana gelen olayda bankada çalışan M.A.K. isimli şahıs kendisini Numune Hastanesine doktor olarak atanan T.Ç.K. olarak tanıtan ve bankadan kredi çekmek istediğini söyleyen B.K.’ya kredili mevduat hesabı açtı. B.K. bankadan 24.730 TL para çekti. Daha sonra M.A.K., B.K.’nın başka isimler altında dolandırıcılık yaptığını öğrenerek şahıstan şikayetçi oldu. Antalya’da bulunan T.Ç.K. ise kendi adını kullanarak dolandırıcılık yapan B.K.’dan şikayetçi oldu.

Polis ekipleri tarafından yakalanarak ifadesi alınan B.K., üzerindeki belgeleri Mersin ilindeki bir internet kafeden çıkardığını belirterek, olayları tek başıma yaptım. Yanımda bulunan G.B.’nin olaylarla alakası yoktur. Pişmanım’’ dedi.

G.B.’nin alınan ifadesinde ise Mersin’de bir hastanede memur olarak çalıştığını, B.K.’yı 5 aydır tanıdığını, B.K.’nın Karadeniz bölgesine seyahate gideceğini söylemesi üzerine Artvin’de bulunan abisini görmek için B.K. ile birlikte yola çıktığını olayla ilgisinin bulunmadığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler