Trabzon'da Doktorsuz Havalimanı

Türkiye’nin 24 saat hizmet veren en yoğun 9. havalimanı olma özelliğine sahip Trabzon Havalimanı’nda saat 17:00’dan sonra doktor yokTEK DOKTOR GÖREVDETrabzon Havalimanı’nda saat 17:00’dan sonra sağlığınız Allah’a emanet. Türkiye hava trafiğinin yüzde 89’u

Trabzon'da Doktorsuz Havalimanı

Türkiye’nin 24 saat hizmet veren en yoğun 9. havalimanı olma özelliğine sahip Trabzon Havalimanı’nda saat 17:00’dan sonra doktor yok

TEK DOKTOR GÖREVDE

Trabzon Havalimanı’nda saat 17:00’dan sonra sağlığınız Allah’a emanet. Türkiye hava trafiğinin yüzde 89’unu karşılayan 9 havalimanından biri olan Trabzon’da, sağlık açısından önemli bir eksiklik yaşandığı ortaya çıktı. İç ve dış hatlardan yılda milyonlarca yolcunun seyahat etteği havalimanında saat 17:00’dan sonra görev yapan doktor yok.

AKŞAM DOKTOR YOK

Havalimanlarında sürekli bulundurulması mecburi olan doktor personeli uygulaması Trabzon’da yapılmazken, sağlık biriminde sadece bir doktor görev yapıyor. Sabah mesai saatiyle görevine başlayan doktor, saat 17:00’da mesai bitiminde evinin yolunu tutunca koskoca havalimanı doktorsuz kalıyor. DHMİ Müdürü Vedat Ataberk, “Bir doktorumuzla hizmet veriyoruz. İkinci doktorumuz gitti. Sağlık Bakanlığı’ndan talep ettik ama gelen giden yok” diyerek dert yandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel