Trabzon'da doktora darp şoku

Türkiye'de son günlerde oldukça çoğalan doktora darp olaylarına bir yenisi de Trabzon'da eklendi.Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Acil Servis'te görev yapan bayan doktor, bir hasta yakını tarafından darp edildi. Okul öğrencisine okula gitmediği için rapor v

Trabzon'da doktora darp şoku

Türkiye'de son günlerde oldukça çoğalan doktora darp olaylarına bir yenisi de Trabzon'da eklendi.

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Acil Servis'te görev yapan bayan doktor, bir hasta yakını tarafından darp edildi. 

Okul öğrencisine okula gitmediği için rapor verilmemesi yüzünden çocuğun babası tarafından darp edildiğini belirten Acil Servis Doktorları'ndan Duygu D., yumruklu darp edildiğini belirterek şikayetçi oldu.

Bir anda hasta yakını tarafından yumrula darp edildiğini belirten D., "Vatandaşın biri çocuğu ile birlikte Acil Servis'e başvurdu. Çocuğunu okula götürmemiş, onun için rapor istedi. Ben de çocukta herhangi bir sağlık problemi olup olmadığını sordum.

Çocukta herhangi bir sağlık probleminin olmadığını söyleyince ben de rapor vermemin uygun olmayacağını söyledim. Başka hastara doğru yöneldiğimde arkamdan suratıma doğru bir yumrukla darp edildim" dedi.

Daha öncede küfürlü ve hakaretlere maruz kaldıklarını anlatan Dr. D., "Zaman zaman küfür, hakaret ve darplara maruz kalıyoruz. Daha önce itişme kalkışma şeklinde olmuştu, ancak ilk kez yumrukla darp edildim. 7 aylık hekimim. Hastaneye 3 hafta önce geçici görevle geldim.

Özellikle bu günlerde bu tür olaylar fazla yaşanmaya başladı. Bununla ilgili gerekli önlemler alınmadığı sürece bunlar katlanarak artacak. Bu konuda bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yok. Hasta bana saldırmaya devam edecekti hasta yakınları bizi ayırdılar. Daha sonra da polis ekipleri geldi" diye konuştu.

Öte yandan polis olayın şüphelisi G. U.'yu gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel