Trabzon'da DOKA toplantısı

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı (DOKAP) Ekrem Yüce, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Ka

Trabzon'da DOKA toplantısı

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı (DOKAP) Ekrem Yüce, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Kaldırım, “DOKA ve DOKAP bölgemize güç katan iki önemli kuruluş. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ekonomik anlamda gelişmesi, bölgedeki iş adamlarının harekete geçirilmesi, bölgenin yatırım olanaklarının ortaya konması ve bu noktalarda bölgemize yatırım çekilmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Sayın Yüce ile bölge için neler yapılabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce ise “İnşallah Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ile DOKAP olarak güzel projeler üreterek ülkemize ve bölgemize katkı sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler