Trabzon'da doğum hastanesi krizi!

Trabzon’un Yenicuma Mahallesi’nde hizmet verirken dağıtılan Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi tekrar bir araya getirilmeye çalışılıyor ŞİKAYETLER ARTINCA Yıllardır Yenicuma Mahallesi’ nde hizmet veren Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin 2 yıl

Trabzon'da doğum hastanesi krizi!

Trabzon’un Yenicuma Mahallesi’nde hizmet verirken dağıtılan Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi tekrar bir araya getirilmeye çalışılıyor

 
ŞİKAYETLER ARTINCA
 
Yıllardır Yenicuma Mahallesi’ nde hizmet veren Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin 2 yıl önce bir kısmı Kaşüstü Beldesi’ndeki Kanuni Araştırma Hastanesi’ne, bir kısmı da Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. İkiye bölünerek hizmet veren hastanenin hastaları sürekli ulaşımda ve tedavi konularında şikayetlerde bulunmaya başladı. Hastanenin dağınık hizmet vermesi de sorun oluşturunca yeniden taşınması kararı alındı.
 
BÖLÜMLER BİRLEŞİYOR
 
Yaşanan sıkıntılar sonrasında Kaşüstü’ nde bulunan Yeni Doğan Yoğun Bakım, Kadın Doğum Servisi ve Yeni Doğan Kliniği, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan Çocuk Bölümü’nün yanına taşınma kararı alındı. Böylece hastanenin tüm bölümleri bir araya getirilmiş oldu. Taşınmanın en kısa zamanda yapılacağını belirten Trabzon Sağlık İl Müdürü Kemal Süleyman, “Sene sonuna kadar taşınma olacak. İhtiyaç nedeniyle bölümler bir araya getiriliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler