Trabzon'da doğalgaz sevinci!

Doğalgaz dağıtım hatları 2010-2011 yılında döşenen fakat devlet sahil yolunun Ayasofya Kavşağı ile Beşirli Kavşağı arasındaki bölümün karayolları ağında olması ve ana hattın geçirilememesi dolayısıyla gaz verilemeyen 1 No'lu Beşirli ve 2 No'lu Beşirli Mah

Trabzon'da doğalgaz sevinci!

Doğalgaz dağıtım hatları 2010-2011 yılında döşenen fakat devlet sahil yolunun Ayasofya Kavşağı ile Beşirli Kavşağı arasındaki bölümün karayolları ağında olması ve ana hattın geçirilememesi dolayısıyla gaz verilemeyen 1 No'lu Beşirli ve 2 No'lu Beşirli Mahalleleri doğalgaz ile buluşuyor.

11 Ekim Cuma günü saat 18.30'da Beşirli Mahallesi’nde Trabzon AVM (eski kapalı semt pazarı) önünde yapılacak ilk gaz verme töreni ile Beşirli halkı ucuz ve çevreci enerji ile buluşmuş olacak.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun uzun uğraşları sonucu Karayolları ağında olan ve Karayolları Genel Müdürlüğü mevzuatlarına göre belirlenen standartlar dışında herhangi bir imalatın yapılamaması nedeniyle Ayasofya Kavşağı ile Beşirli Kavşağı arasının Trabzon Belediyesi'ne devredilmesi sonrası söz konusu alanda doğalgaz ana hattı döşenmesi çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2010-2011 yıllarında imalatları yapılan 1 ve 2 No'lu Beşirli mahallerinin de doğalgaz ile buluştuğunu kaydetti.
 
Halen 11 mahallede doğalgaz kullanılan Trabzon’da 1 ve 2 No’lu Beşirli mahallelerine de gaz verilmesinin ardından bu sayı 13’e çıkacak. Doğalgaz çalışması tamamlanan Karşıyaka Mahallesi ise gelecek hafta doğalgaz ile buluşacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler