Trabzon'da Dış Ticarette İlk Adım semineri

 Doğu Karadeniz İhrcaatçılar Birliği Genel Sekreterliği tarafından Trabzon'da düzenlenen "Dış ticarette ilk adım" eğitim seminerinde firma temsilcileri ve girişimci adaylara "İhracatta teslim, ödeme şekilleri ve finansman yöntemleri" konusunda bilgi veril

Trabzon'da Dış Ticarette İlk Adım semineri

 

Doğu Karadeniz İhrcaatçılar Birliği Genel Sekreterliği tarafından Trabzon'da düzenlenen "Dış ticarette ilk adım" eğitim seminerinde firma temsilcileri ve girişimci adaylara "İhracatta teslim, ödeme şekilleri ve finansman yöntemleri" konusunda bilgi verildi. 
 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda eğitmen Murat Odacı tarafından verilen seminerde katımcılara ihracat süreci anlatılırken, Odacı, "Katılımcılara, ihrcaat süreci hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, sürecin yürümesi için gerekli formaliteleri anlattık. Dış ticarette genel bilgiler, teslim şekilleri, lojistik operasyon, ödeme şekilleri ve tahsilat riskinin minimize edilmesi ile dış ticaret evrakları konusunda bilgilendiriyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel