Trabzon'da dev operasyon

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Müdürlüğü, Kent genelinde yapmış olduğu uygulamalarda çok sayıda kaçak madde ele geçirdi. Trabzon İl Merkezinde gerçekleşen operasyonda son dönemlerde sokakları esir al

Trabzon'da dev operasyon

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Müdürlüğü, Kent genelinde yapmış olduğu uygulamalarda çok sayıda kaçak madde ele geçirdi. Trabzon İl Merkezinde gerçekleşen operasyonda son dönemlerde sokakları esir alan “BONZAİ” maddesi de yakalayan KOM ekipleri; 24 saat içerisinde 9 kişiyi gözaltına alarak 7 kişi hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmaktan işlem yaptı. İki kişi hakkında ise kaçak madde ticareti yapmaktan tutanak tuttu.

DOĞUDAN TRABZON’A ESRAR

KOM Şube ekipleri; Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2 Nolu Beşirli Mahallesinde bir binanın 4. katında bulunan çatı dairesine baskın düzenlendi. Polis ekipleri; Diyarbakır ve Bingöl nüfusuna kayıtlı biri kadın 3 kişinin yaşadığı evde Cumhuriyet Başsavcılığının vermiş olduğu arama kararı ile arama yaptı. Evde; 2,5 Kilo gram esrar maddesi ele geçiren KOM ekipleri; Bu maddelerin doğu illerinden Trabzon’a getirdiğini tespit etti. Evde yaşayan; K T isimli kadın ile Ş. K, ve O. K’yı gözaltına alarak emniyete getirildi.

BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ

Ortahisar İlçesinde aralıksız olarak operasyonlarına devam eden KOM ekipleri; İlçe Merkezinde düzenlemiş olduğu diğer operasyonda 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 500 gram Bonzai uyuşturucu maddesi, 8 gram esrar maddesi ele geçirdi. Konu ile alakalı gözaltına alınan H. K, T. K ve N.T emniyete getirilirken M.Ş’nin firar ettiği ve yakalanması için işlem yapıldığı öğrenildi. Toplam 7 şahıs hakkında Uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

24 SAAT'TE 10 BİN PAKET YAKALDILAR 

Öte yandan Polis ekipleri kaçak sigaraya yönelik operasyonlarda yol uygulaması ile 3. Nolu Erdoğdu Mahallesinde yapmış oldukları çalışmada 10 Bin pakete yakın kaçak sigara ele geçirdi. Gürcistan’dan almış olduğu sigaralar ile Giresun’a gitmeye çalışırken KOM ekipleri tarafından Yıldızlı’da durdurulan otobüste yakalanan M. Z’nin çantasından 5 Bin 700 adet kaçak sigara ele geçirildi.  3. Nolu Erdoğdu mahallesinde yaşayan M.A’nın evinde ise polis ekipleri 2170 adet kaçak sigara ele geçirdi. Şahıslar hakkında kaçakçılıktan işlem yapıldı.

3 GÜNDE İSE 30 BİN PAKET 

Öte yandan KOM Şube ekiplerinin 3 gün içerisinde de 30 bin paket kaçak sigara ele geçirdiği öğrenildi. Polis ekipleri yapmış olduğu uygulama M.P. 965, G.I. 8710, M.T. 11530, N.A. 2200 adet kaçak paket sigara ele geçirildiği öğrenildi. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel