Trabzon'da dere yatağında ceset!

Trabzon'un Yomra ilçesinde, yaklaşık 4 ay önce yaşanan selde kaybolan Neriman Ateş'in cesedi, Devlet Su İşleri'nin (DSİ) dere yatağında tahmikat çalışması sırasında bulundu. İlçeye bağlı Taşdelen köyünde, 19 Ağustos'ta kayınvalidesi Şakire Ateş (75) ile f

Trabzon'da dere yatağında ceset!
Trabzon'un Yomra ilçesinde, yaklaşık 4 ay önce yaşanan selde kaybolan Neriman Ateş'in cesedi, Devlet Su İşleri'nin (DSİ) dere yatağında tahmikat çalışması sırasında bulundu.
 
İlçeye bağlı Taşdelen köyünde, 19 Ağustos'ta kayınvalidesi Şakire Ateş (75) ile fındık toplarken aşırı yağışla birlikte meydana gelen sel ve heyelande kaybolan Neriman Ateş'in (55) cesedi, DSİ tarafından Ali Ağalar mevkisinde taşkınları önlemek için dere yatağında yürütülen tahmikat çalışması sırasında ekskavatörün kepçesine takıldı.
 
Çalışanlar tarafından durumun jandarma ekiplerine bildirilmesi üzerine ilçede kayıp kişilerle ilgili çalışma başlatıldı. Olay yerine çağırılan Ateş'in yeğeni Hasan Taşkara, teyzesinin cesedini teşhis etti. Ceset, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
 
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ateş'in cesedinin 4 ay sonra da olsa bulunmasının ailesini bir nebze olsun rahatlattığını ifade ederek, "Selin ardından çok sayıda ekip tarafından bölgede haftalarca cenazenin bulunması için çalışma yapmasına rağmen bir sonuca ulaşılamamıştı. DSİ'nin çalışması sırasında cenaze, selin yaşandığı yere 4 kilometre uzaklıkta bulundu" dedi.
 
TOPRAĞA VERİLDİ
 
Trabzon'un Yomra ilçesi Taşdelen köyünde geçtiğimiz Ağustos ayında yaşanan sel ve heyelan felaketinde kayınvalidesi ile birlikte kaybolan Neriman Ateş’in cansız bedeni olaydan yaklaşık 4,5 ay sonra dere yatağındaki ıslah çalışmaları sırasında bulunurken. Ateş’in cenazesi bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
 
Yomra ilçesi Merkez Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazına Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın hazır bulunurken, Ateş’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Taşdelen Köyü’nde toprağa verildi. Cenazede oldukça bitkin görünen eşi Mustafa Ateş, taziyeleri kabul ederken cenazeye çok sayıda katılım oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler