Trabzon'da denizde 21 kişi öldü

Haber61 – Haber Servisi – Bir yaz ayını daha geri bıraktık. Doğu Karadeniz Bölgesinde Bu yıl diğer yıllara göre denizde boğulma oranının az olduğu gözlemlendi. Sahil Güvenlik Gurup komutanlığına bağlı Trabzon Sahil Güvenlik Üssü 2014 yılının Haziran ile E

Trabzon'da denizde 21 kişi öldü

Haber61 – Haber Servisi – Bir yaz ayını daha geri bıraktık. Doğu Karadeniz Bölgesinde Bu yıl diğer yıllara göre denizde boğulma oranının az olduğu gözlemlendi. Sahil Güvenlik Gurup komutanlığına bağlı Trabzon Sahil Güvenlik Üssü 2014 yılının Haziran ile Eylül ayları arasında Trabzon’da toplamda 5 boğulma vakasına müdahale ederken bu vakalarının 3 tanesinde denize giren vatandaşların hayatını kaybettiği 2’snin ise son anda kurtulduğu öğrenildi.

2013 yıllında ise aynı üs 18 olaya müdahale ederken bu olayda 11 vatandaşın cansız bedenini denizden çıkarmıştı. Trabzon Sahil Güvenlik Gurup komutanlığının bu verilerine göre; bu yıl denizde yaşanan talihsiz olayların sayısına düşüş olduğu gözlemlendi. Trabzon Sahil Güvenlik 3 yıl içerisinde Trabzon’da 33 kişiyi Karadeniz’in hırçın dalgalarından kurtarırken 21 kişinin cansız bedenini denizden çıkardı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel