Trabzon'da deniz üssü isteği

TSGİAD öncülüğünde Trabzon’a yapılması planlanan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Trabzon Deniz Üssü projesi ile ilgili TSGİAD Başkanı Emre Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Uğur Yiğit’i, Ankara’da makamında ziyaret ederek pro

Trabzon'da deniz üssü isteği

TSGİAD öncülüğünde Trabzon’a yapılması planlanan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Trabzon Deniz Üssü projesi ile ilgili TSGİAD Başkanı Emre Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Uğur Yiğit’i, Ankara’da makamında ziyaret ederek projeyle ilgili dosyalarını kendisine teslim ettiler.

 

İş adamları ziyarette bu konudaki proje, talep ve beklentilerini dile getirirken, Oramiral Uğur Yiğit, hem acemi birliği projesine olumlu baktı, hem de Trabzon'u Türkiye'nin 3. Deniz üssü Bölgesi haline gelebileceği müjdesini verdi. Görüşmelerinin son derece yararlı geçtiğini belirten TSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy, ”Trabzon'a er eğitim birliği kurulması için geniş içerikli bir projemiz var.

 

Bu amaçla Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Uğur Yiğit Paşamız ile yaptığımız görüşmeden, Trabzon'a yeni bir askeri birlik kazandırılması yolunda çok önemli bilgiler elde ettik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler