Trabzon'da Demirtaş'a destek konuşması

HABER61.NET-HABER MERKEZİ-Cumhurbaşkanı  seçimlerine günler kala Trabzon’da  Selahattin Demirtaş’ı destekleyenler Trabzon Platformu, Gazeteciler Cemiyetinde açıklama yaptı.HDP Genel  Merkez Parti üyesi Hüseyin Taka, başta olmak üzere  Demirtaş’ı destekley

Trabzon'da Demirtaş'a destek konuşması

HABER61.NET-HABER MERKEZİ-Cumhurbaşkanı  seçimlerine günler kala Trabzon’da  Selahattin Demirtaş’ı destekleyenler Trabzon Platformu, Gazeteciler Cemiyetinde açıklama yaptı.

HDP Genel  Merkez Parti üyesi Hüseyin Taka, başta olmak üzere  Demirtaş’ı destekleyenler salonda yerini aldı. Grup adına basın açıklaması yapan Hakan Dakoğlu, açıklamasında şu satırlara yer verdi;

“Aslında Erdoğan ve İhsanoğlu, devletçi, otoriter, statükocu, muhafazakar, sömürücü ve baskıcı düzenin savunucularıdır.Bunların karşısında demirtaş ise emekçilerin ve ezilenlerin hakları, hakların kardeşliği, cinsel kimlik ve inanç özgürlüğü, demokrasi temelinde insanlığın kurtuluşunun yolunu açan bir siyasal düzeni savunuyor. bakın halkın Cumhurbaşkanı Adayı Demirtaş ne diyor? Söylediklerimizi yaparız, söylemediğimiz hiç birşeyi yapmayız. Sadece yeni bir Cumhurbaşkanı değil, yeni yaşamla, kardeşliğin eşitlik temelleri üzerinden yeniden kurulması ile ayrımcılık ortadan kalkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel