Trabzon'da Cumhuriyet yemeği

Trabzon'da, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Türkiye Cumhuriyeti'nin 87. kuruluş yıl dönümü sebebiyle, 87 yaşındaki kişiler ile gaziler ve şehit yakınları ile yemekte bir araya geldi.    Kaymakam Sonel, Cumhuriyet'in kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, 87 yaşındaki

Trabzon'da Cumhuriyet yemeği

Trabzon'da, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Türkiye Cumhuriyeti'nin 87. kuruluş yıl dönümü sebebiyle, 87 yaşındaki kişiler ile gaziler ve şehit yakınları ile yemekte bir araya geldi.
    

Kaymakam Sonel, Cumhuriyet'in kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, 87 yaşındaki kişiler başta olmak üzere Kore, Kıbrıs ve Güneydoğu gazileri ile şehit yakınlarına ilçedeki Nizam Usta Yemek Salonu'nda bir yemek verdi.
    

Burada katılımcılar ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Sonel, amaçlarının devletin sıcaklığını ve şefkatini cumhuriyet yaşıtlarına göstermek olduğunu ifade ederek, ''Onlar bizim başımızın tacı, nasıl ki yetim öksüze, sakat özürlüye gidiyorsak, yaşlılarımıza da gidip onların gönüllerini almalı, onlara hal hatır sorup bir arada olmalıyız'' dedi.
    

Yemek sırasında fenalık geçiren yaşlı bir kadın, restoran önünde hazır tutulan ambulanstaki sağlık görevlilerince yapılan müdahale ile kendine geldi.
    

Etkinliğe, stajyer kaymakam Hakan Balsüzen'in yanı sıra Cumhuriyet Savcısı, Hakim, Müftü, askeri personel de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel