Trabzon'da Çöp Masaya Yatırılıyor

Trabzon Belediyesi tarafından pilot bölgelerde devam eden ve kent genelinde başlatılması çalışmaları sürdürülen katı atıkları kaynağında ayrıştırılması projesi için Trabzon'da geniş kapsamlı bir toplantı düzenlenecek.Bugüne kadar katı atık konusunda Trabz

Trabzon'da Çöp Masaya Yatırılıyor

Trabzon Belediyesi tarafından pilot bölgelerde devam eden ve kent genelinde başlatılması çalışmaları sürdürülen katı atıkları kaynağında ayrıştırılması projesi için Trabzon'da geniş kapsamlı bir toplantı düzenlenecek.

Bugüne kadar katı atık konusunda Trabzon'da yapılacak en geniş kapsamlı toplantıya 558 kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri davet edildi. Başkan Gümrükçüoğlu her kurumun yetkilisine mektup yollayarak davette bulundu. Trabzon Valisi Recep Kızılcık başkanlığında yarın saat 14.00'da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde yapılacak toplantıda bu yılın Kasım ayında uygulamaya konulması planlanan katı atıkların kaynağından ayrıştırılması projesi için katılımcıların görüş ve önerileri alınacak.

Toplantıya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, ilçe ve belde belediye başkanları, İl müdürlükleri, siyasi partiler, meslek odaları, bankalar, dershaneler, sendikalar, hastaneler, muhtarlar, basın mensupları ve dernekler davet edildi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katı atıkların kaynağından ayrıştırılarak toplanması için hazırlanan projenin bu yılın Kasım ayında uygulamaya konulacağını belirterek, "Yapılan proje çalışmasına kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri, meslek odaları, ilçe ve belde belediye başkanları ile muhtarlarımızın istek, önerilerini dinlemek, desteklerini almak amacıyla geniş katılımlı bir toplantı düzenleyeceğiz. Toplantıda kentimiz için çok önemli görüşlerin ortay çıkacağına inanıyorum" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler