Trabzon'da çocuklara özel destek projesi

 Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Özel Destek Eğitim programı kapsamında Trabzon’da çeşitli okullarda eğitim gören orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersizlikten etkinleşmiş çocuklara okul süresince Beşirli tenis kortu ile Mehmet A

Trabzon'da çocuklara özel destek projesi

 

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Özel Destek Eğitim programı kapsamında Trabzon’da çeşitli okullarda eğitim gören orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersizlikten etkinleşmiş çocuklara okul süresince Beşirli tenis kortu ile Mehmet Akif Ersoy yüzme havuzunda antrenörler eşliğinde hem eğitim veriliyor hem de spor yapmalarına olanak sağlanıyor. 
 
Beşirli tenis kortunda çalışmaları yerinde inceleyen Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Trabzon merkezde okuyan orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersizlikten etkinleşmiş 25 çocukla kısa bir süre tenis oynadı. Proje kapsamında haftada iki gün birer saat spor tesislerinden faydalanan gruptaki çocuklar, İl Müdürlüğüne bağlı antrenörler eşliğinde tenis ve yüzme öğreniyorlar. Yazıcı, projenin kapsamında müracaat edilmesi halinde tesislerin durumuna göre her türlü imkânı sağlayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel