Trabzon'da Çirkin göz açtırmıyor

Trabzon İl Jandarma ile Araklı İlçe Jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyona katılan narkotik köpeği ‘Çirkin’ 13kg kubar esrar ile 600 kök Hint kenevirini koklayarak buldu.  Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Araklı ilçesinde bir evde ve ilç

Trabzon'da Çirkin göz açtırmıyor

Trabzon İl Jandarma ile Araklı İlçe Jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyona katılan narkotik köpeği ‘Çirkin’ 13kg kubar esrar ile 600 kök Hint kenevirini koklayarak buldu.  

Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Araklı ilçesinde bir evde ve ilçenin Yiğitözü köyünde ev ile tarlada yapılan aramalarda ele geçirilen uyuşturucu maddelerin Y.A’ya ait olduğu anlaşıldı.

İhbar ile ilçede iki ayrı noktaya baskın düzenleyen Jandarma ekiplerinin sadık dostu ve uyuşturucu tacirlerinin korkulu kâbusu ‘Çirkin’ iki ayrı evinde çeşitli yerlerine paketlenerek zulalanmış olan uyuşturucu maddeleri bulmakta zorlanmadı.

Uyuşturucu maddelerinin sahibi olduğu anlaşılan Y.A sorgusu yapılmak üzere göz altına alındı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler