Trabzon'da çırılçıplak soyarak darp ettiler

Trabzon’da kuşlarını çaldığını düşünen 3 kişi tarafından kaçırılan şahıs çırılçıplak soyularak darp edildi.Trabzon’un Gülbaharhatun mahallesinde meydana gelen olayda daha önceden çalınan kuşlarını S.S.’nın çaldığından şüphelenen V.B., B.E. ,Y.E., ve V.S.

Trabzon'da çırılçıplak soyarak darp ettiler

Trabzon’da kuşlarını çaldığını düşünen 3 kişi tarafından kaçırılan şahıs çırılçıplak soyularak darp edildi.

Trabzon’un Gülbaharhatun mahallesinde meydana gelen olayda daha önceden çalınan kuşlarını S.S.’nın çaldığından şüphelenen V.B., B.E. ,Y.E., ve V.S. sürekli tehdit etmeye başladılar.

Bununla da yetinmeyen şahıslar S.S.’yı bir araca bindirerek kafasına silah dayamak suretiyle tehdit edip, götürdükleri yerde çırılçıplak soyarak darp ettiler.

Bunun ardından S.S.’yı korkutmak için havaya ateş eden şahıslar, içerisinde kimliği banka kartları ve 2 Bin TL parası olan S.S'nin cüzdanını da aldılar.

Bu olay üzerine polis merkezine giden S.S,  V.B., B.E. ve Y.E., V.S.’den şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıslar suçlamaları kabul etmediler. V.B. çıkarıldığı savcılık tarafından serbest bırakılırken B.E. ve Y.E. sevk olundukları mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik cezaevine konuldu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel