Trabzon'da Çin gösterisi

 Çin akrobasi topluluğu, Trabzon’daki ilk ve tek gösterisini Forum Trabzon’da sergiledi. Denge ve uyumun estetikle buluştuğu bu muhteşem gösteriyi yaklaşık 550 kişi izledi. Bütün dünyayı gezen ve gittikleri her yerde milyonlarca insanın nefeslerini tutara

Trabzon'da Çin gösterisi

 

Çin akrobasi topluluğu, Trabzon’daki ilk ve tek gösterisini Forum Trabzon’da sergiledi. Denge ve uyumun estetikle buluştuğu bu muhteşem gösteriyi yaklaşık 550 kişi izledi. 

Bütün dünyayı gezen ve gittikleri her yerde milyonlarca insanın nefeslerini tutarak izlediği efsanevi Çin akrobasi topluluğunun gösterisi Trabzonlularla buluştu. Çin akrobasi topluluğunun Trabzon’daki ilk ve tek gösterisi Forum Trabzon’da sergilendi. Çin akrobasi topluluğu gerçekleştirilen gösteride ziyaretçilere muhteşem bir görsel şölen sundu. 5 yaşından itibaren akrobasi eğitimi almaya başlamış 14 akrobattan oluşan efsanevi Çin akrobasi topluluğu, akrobasi, müzik ve görsel efektleri birleştirerek nefes kesici gösteriler sunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel