Trabzon'da CHP'den aday adaylarına eğitim

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan yaptığı yazılı açıklamada, “Bugün ülkemizin içinde bulunduğu koşullar, önümüzdeki yerel yönetim seçimlerine tarihsel bir nitelik kazandırmaktadır” dedi.Karan, Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçimlerde elde edecekleri son

Trabzon'da CHP'den aday adaylarına eğitim


CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan yaptığı yazılı açıklamada, “Bugün ülkemizin içinde bulunduğu koşullar, önümüzdeki yerel yönetim seçimlerine tarihsel bir nitelik kazandırmaktadır” dedi.
Karan, Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçimlerde elde edecekleri sonucun sadece partinin yerel yönetimlerde başarı elde etmesini sağlamayacağını, ülkemizin ve halkımızın içinde bulunduğu sorunları aşmada da tarihi bir önem ve anlam taşıyacağını söyledi. Karan, örgütleri seçim çalışmaları için güçlendirmek ve adayları seçime hazırlamak için Genel Merkezin Parti İçi Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığının sorumluluğunda bir dizi çalışma başlatıldığını anlattı.
Yerel yönetimler seçimleri aday adaylığı eğitiminin iki günlük çalışma olarak planlanacağını belirten Karan, şöyle konuştu: “Bu çalışmalardan biri de yerel yönetim seçimleri aday adaylarının eğitimidir. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızla birlikte planlanan eğitim programları, öncelikle, Büyükşehir Belediyesi Yasası kapsamındaki 30 ili kapsamak üzere 10 merkezde başlatılmıştır. Yerel Yönetim Aday Adayları eğitimi, iki günlük bir çalışma olarak planlanmıştır. Programın tümüne katılmak ve izlemek; içeriğin tümü ile ilgili bilgilenme ve program kuralları açısından gereklidir. Parti içi eğitim çalışmaları, tümü gönüllü olan arkadaşlarımız tarafından yürütülmektedir. Katıldığınız organizasyonda görev alan arkadaşlarımız ve programı yürüten eğitim kadrolarımızın tümü gönüllü olarak katkı vermektedir. Yerel yönetim seçimlerinde partimizin en yüksek başarıyı elde etmesi dileğimiz ve bunu sağlamak için çalışmak temel görevimizdir. Seçimlere katılacak arkadaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel