Trabzon'da cezaevinde yangın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Bahçecik semtinde bulunan Trabzon E tipi Kapalı İnfaz kurumunda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre; A Blokta kısmında kalan Çocuk koğuşunda cezasını çeken bir mahkumun çarşafları ateşe vermesi ile yan

Trabzon'da cezaevinde yangın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Bahçecik semtinde bulunan Trabzon E tipi Kapalı İnfaz kurumunda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre; A Blokta kısmında kalan Çocuk koğuşunda cezasını çeken bir mahkumun çarşafları ateşe vermesi ile yangın çıktığı öğrenildi. Dumanların yükselmesinin ardından jandarma ekipleri; Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerine çok sayıda yangın söndürme aracı ve ekibi gelerek yangına müdahale etti. Yanan ve kullanılmaz hale gelen koğuşta 5 çocuk mahkumun yattığı öğrenilirken olayda kimsenin yaralanmadığı öğrenildi. Yangını söndüren itfaiye ekipleri cezaevinden ayrılırken olayla ilgili jandarma çalışma başlattı.

YAKANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Yapılan inceleme sonucunda cezaevindeki koğuşu yakan kişinin Doğukan G. isimli bir çocuk olduğu öğrenilirken cezaevindeki şartları beğenmediği için yangını çıkardığı belirtildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

1-099.jpg

2-033.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel