Trabzon'da Çataltepe Şehitleri anılacak

Trabzon'un Maçka ilçesi Atasu Beldesi sınırlarında olan ve Yomra Oymalıtepe Beldesi vatandaşlarının yayla olarak kullandıkları alanda bulunan Çataltepe Şehitleri anma programı Trabzon Belediyesi, Atasu Beldesi ve Oymalıtepe Beldesi ortak organizasyonu ile

Trabzon'da Çataltepe Şehitleri anılacak

Trabzon'un Maçka ilçesi Atasu Beldesi sınırlarında olan ve Yomra Oymalıtepe Beldesi vatandaşlarının yayla olarak kullandıkları alanda bulunan Çataltepe Şehitleri anma programı Trabzon Belediyesi, Atasu Beldesi ve Oymalıtepe Beldesi ortak organizasyonu ile 7 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Anma töreninde Kur’anı Kerim tilaveti, Mehter konserinin ardından katılımcılara pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunulacak.


Trabzon Belediyesinin 13 otobüs kaldıracağı anma törenine katılmak isteyen ve kayıtlarını Bordo-Mavi Masa’ya yaptıran vatandaşlar için otobüsler saat 08.00’da sahil peronundan kalkacak. Çataltepe Şehitliği’nde resmi kayıtlara göre 70, bölge insanın aktardığına göre 450 şehidin bulunduğu tahmin ediliyor.

 

20130704aw000380_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel