Trabzon'da camiyi soydu dua etti!

Trabzon' da Ahi Evren Dede Camii'ndeki türbede yardım için kutuya konulan paraları çalan 20 yaşındaki Nedim E. ardından camiye geçerek dua etti. Nedim E.'nin paraları çalması, ardından da camide dua etmesi  güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olay

Trabzon'da camiyi soydu dua etti!
Trabzon' da Ahi Evren Dede Camii'ndeki türbede yardım için kutuya konulan paraları çalan 20 yaşındaki Nedim E. ardından camiye geçerek dua etti. Nedim E.'nin paraları çalması, ardından da camide dua etmesi  güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
 
Olay Boztepe Mahallesi'ndeki Ahi Evren Dede Cami'nde 29 Temmuz günü saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Ramazan Bayramı'nın ilk günü camii cemaatinden toplanan paralar türbede yer alan çelik bağış kutusuna konularak muhafaza altına alındı. Bayramın ikinci günü Sabah namazının ardından camiye gelen Nedim E., türbeye yönelerek bağış kutusunun kilidini açtı ve paraları aldı. Güvenlik kamerası kayıtlarında paraları cebine koyduğu görülen Nedim E., çevreyi kontrol ettikten sonra tekrar camiye girerek  dua etti, sonra da kütüphanenin dolaplarını karıştırdı. 
 
Olaydan sonra camii görevlilerince yardım paralarının çalındığını fark edilmesi sonrasında kamera görüntülerinden hırsızın kimliği saptandı ve Nedim E. gözaltına alındı. Çalınan paranın yaklasık 2 bın lıra oldugu ogrenıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler