Trabzon'da camide abdest alırken soyuldu

Trabzon’un Kemerkaya Mahallesinde bulunan bir caminin şadırvanında meydana gelen olayda M.K (65) isimli yaşlı adam namaz kılmak için abdest aldığı sırada astığı ceketinin cebinden 20.000 TL’sinin çalındığını gören yaşlı adam soluğu poliste aldı.Trabzon Em

Trabzon'da camide abdest alırken soyuldu

Trabzon’un Kemerkaya Mahallesinde bulunan bir caminin şadırvanında meydana gelen olayda M.K (65) isimli yaşlı adam namaz kılmak için abdest aldığı sırada astığı ceketinin cebinden 20.000 TL’sinin çalındığını gören yaşlı adam soluğu poliste aldı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne giderek şikayetçi olan M.K verdiği ifadesinde ise, önceki gün saat 11.30 sıralarında camiye namaz kılmak için gittim. abdest almak için gittim. Şadırvanda abdest almak için ceketimi astım. Cebimde 20.000 TL vardı.

Abdest altığım sırada hemen sağ ve sol tarafını kontrol ettiğinde sağ tarafımda bulunan 20 - 25 yaşlarında, 1,65 - 1.70 boylarında, esmer siyah saçlı, kirli sakallı, uzun yüzlü, siyah ceketli şahsın olmadığını fark ettim. Başka yanıma kimse gelmedi.

Abdest aldıktan sonra ceketimi kontrol ettiğimde paramın yerinde olmadığını gördüm. Şikayetçim’ dedi. Trabzon Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışma neticesinde şüphelinin 22 yaşındaki S.Y olduğunu belirledi. Göz altına alınan S.Y alınan ifadesinde hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturma devam etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler