Trabzon'da "çakma telefon" dolandırıcılığı!

Trabzon’un Arsin İlçesi Yeşilce Mahallesi’nde A.Y.(63) isimli şahıs dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu.İnternet üzerinden satış yapan bir siteden kampanyada olduğu belirtilen piyasa değeri 1.600 TL olan cep telefonundan sipariş eden A.Y. yine in

Trabzon'da "çakma telefon" dolandırıcılığı!

Trabzon’un Arsin İlçesi Yeşilce Mahallesi’nde A.Y.(63) isimli şahıs dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu.

İnternet üzerinden satış yapan bir siteden kampanyada olduğu belirtilen piyasa değeri 1.600 TL olan cep telefonundan sipariş eden A.Y. yine internet üzerinden firmanın banka hesabına 450TL ödeme yaptı. Daha sonra kargo firmasına ödeme yaparak kargoyu teslim alan A.Y. bu esnada kendisine kimlik gösteren polislerin teslim aldığı kargonun faturasını ibraz etmesini istedi bunun üzerine fatura ibraz edemeyince telefonun Gümrük Kaçağı olabileceği şüphesiyle Polis Merkezi’ne gittiler. Burada yapılan sorgulama sonucunda telefonun  başka bir  markaya ait benzer bir telefon olduğu belirlendi.  Bunun üzerine firmadan şikayetçi olan A.Y. telefonu polise teslim etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel