Trabzon'da buzağının bagaj keyfi

Trabzon'un Sürmene ilçesinde hastalanarak veterinere götürülen buzağı, tedavisi yapıldıktan sonra sahibi tarafından çağrılan ticari taksinin bagajına bindirilerek eve götürüldü. Sürmene taksi durağına bağlı olarak çalışan Süleyman Yıldırım'ın bu gün sıra

Trabzon'da buzağının bagaj keyfi

Trabzon'un Sürmene ilçesinde hastalanarak veterinere götürülen buzağı, tedavisi yapıldıktan sonra sahibi tarafından çağrılan ticari taksinin bagajına bindirilerek eve götürüldü. 

Sürmene taksi durağına bağlı olarak çalışan Süleyman Yıldırım'ın bu gün sıra dışı bir yolcusu vardı.

Sarıkız ismi verilen ve hastalanan buzağı, veterinerde tedavi olduktan sonra sahibi tarafından otomobilin arka koltuğuna bindirilerek eve götürüldü. Buzağının taksinin bagajındaki yolculuğu görenleri şaşırttı.

Taksinin sahibi Süleyman Yıldırım, buzağı ve koyunlarla böyle yolculuk yapmaya alışkın olduklarını ifade ederek, ''Buzağının bana bir zararı yok. Bagajda oturuyor. O da nihayetinde bir canlı'' şeklinde konuştu.

Henüz 15 günlük olan sevimli buzağı bir çuval unla birlikte sağlıklı bir şekilde evinin yolunu tuttu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler