Trabzon'da büyük vurgun!

Trabzon’da bir kişi evinde bulunan çelik kasanın açılması sonucu para ve ziynet eşyelarının çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.Edinilen bilgiye göre, Kemerkaya Mahallesi’nde meydana gelen olayda, M.G isimli şahıs, Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne müracaa

Trabzon'da büyük vurgun!

Trabzon’da bir kişi evinde bulunan çelik kasanın açılması sonucu para ve ziynet eşyelarının çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.
Edinilen bilgiye göre, Kemerkaya Mahallesi’nde meydana gelen olayda, M.G isimli şahıs, Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne müracaat ederek, yatak odasında bulunan çelik kasa içinde sakladığı Euro ve Dolar cinsi toplam 60 bin TL para ile yaklaşık 25 bin TL değerinde külçe altınlarının yerinde olmadığını belirterek kapıda zorlama izinin olmadığını belirtti.
M.G yaklaşık 4 ay önce evde temizlik işlerine bakan bir bayan tuttuğunu ve anahtarın yerini söz konusu bayanın bildiğini belirterek ikametine giren kişi yada kişilerden şikayetçi olduğunu söyledi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler