Trabzon’da büyük satış!

Trabzon’daki Özel Yıldızlı Güven Hastanesi 45 milyon liraya Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta aldı. Usta son Trabzonspor kongresinde Trabzonspor başkanlığına adaydı. Aynı zamanda Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün de sponsoru.Haber61/Haber S

Trabzon’da büyük satış!

Trabzon’daki Özel Yıldızlı Güven Hastanesi 45 milyon liraya Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta aldı. Usta son Trabzonspor kongresinde Trabzonspor başkanlığına adaydı. Aynı zamanda Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün de sponsoru.

Haber61/Haber Servisi

Trabzon’da son yılların en büyük satışı yapıldı. Özel sektörde yer yerinden oynadı.. Trabzonspor’daki Özel Yıldızlı Güven Hastanesi’ni 45 milyon liraya iş adamı Muharrem Usta satın aldı.

Türkiye sağlık sektörüne 1995 yılında ‘Herkes için sağlık’ felsefesiyle giriş yapan ve yaklaşık 10 bin çalışanıyla sektörün öncülerinden biri olan Medical Park Hastaneler Grubu, 17’inci hastane olarak Trabzon’daki Özel Yıldızlı Güven Hastanesi’ni bünyesine kattı. Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, yaklaşık 45 milyon lira karşılığında hastanenin yönetim kurulu başkanı Hasan Güven ile anlaşmaya vardı. Birkaç gün içinde ruhsat devrinin gerçekleşmesiyle birlikte hastanenin tabelası da değişecek.

DOKTOR TRANSFER EDECEK

Hastanenin kapalı alanının kısa sürede 50 bin metrekareye yükseltilmeye ve 100 olan yatak kapasitesinin de 300’e çıkarmayı hedeflediklerini belirten Usta, “Kentin tanınan sevilen ve alanında uzman doktorlarını kadroma katacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler