Trabzon’da büyük hırsızlık olayı

Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşları 15-17 arasında olan 3 çocuk hem hırsızlık, hem de kaza yaptılar ve emniyet güçlerinin şüphelenmesi ile yakalandılar.Edinilen bilgiye göre, Geçtiğimiz Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece saat 01.00 sıralarında Tolga Ç., M

Trabzon’da büyük hırsızlık olayı

Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşları 15-17 arasında olan 3 çocuk hem hırsızlık, hem de kaza yaptılar ve emniyet güçlerinin şüphelenmesi ile yakalandılar.

Edinilen bilgiye göre, Geçtiğimiz Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece saat 01.00 sıralarında Tolga Ç., Murat E., Adem G. İsimli 3 çocuk, Trabzon’un merkezinden bir araç çalarak Trabzon’un Araklı ilçesine gidiyorlar ve ilçede 5 dolmuşu ve bir kontör bayisini gece yarısı soyuyorlar.

Soygunun ardından Trabzon merkezden çaldıkları çalıntı araçla Trabzon’dan Gümüşhane’nin Torul ilçesine gittiler. Ancak işler planladıkları gibi olmadı ve kaza yaptılar. Araçsız kalan çocuk hırsızlar Torul’dan da bir araç çalarak yollarına devam etmek istediler. Fakat çaldıkları araç bir polis memurunun özel taksisiydi. Polisin özel taksisiyle sabahın erken saatlerinde tekrar Araklı’ya dönen çocuklar benzinleri bitince arabayı itmeye karar veriyor ve bu sırada Araklı ilçe emniyetindeki polislerin dikkatini çekiyor ve çocuklar suçüstü yakalanıyor.

Suçüstü olan çocuklar Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sorguya alındı ve çocuklar suçlarını itiraf ettiler. İfadelerinde hayallerinin İstanbul’a gitmek olduklarını vurguladılar.

Ayrıca çocukların kontör bayisinden yaklaşık 3-4 bin TL’lik kontör çaldığı, soydukları dolmuşlardan ise teyp, kolon, bozuk para ve telefon çaldıkları öğrenildi.

Haber: Aslan Kar/ Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler