Trabzon'da burası neden çalışmıyor

Trabzon’un istihdam için en büyük umudu olan ve yaklaşık 5 bin işçinin çalışacağı söylenen Sürmene Tersanesi’nin dolgu alanı tamamlandıktan sonra bir daha çivi çakılmayarak kaderinde terk edildi. AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma

Trabzon'da burası neden çalışmıyor

Trabzon’un istihdam için en büyük umudu olan ve yaklaşık 5 bin işçinin çalışacağı söylenen Sürmene Tersanesi’nin dolgu alanı tamamlandıktan sonra bir daha çivi çakılmayarak kaderinde terk edildi. 

AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, AK Parti Trabzon Milletvekili iken tersanenin 2009 yılında üretime başlayacağını söylemişti.

Fakat aradan yıllar geçmesine rağmen bir türlü açılamayan tersanenin şimdiki görüntüsü görenleri hayal kırıklığına itiyor. 

Üstelik 24 metre derinliğe kadar ulaşan Sürmene Tersanesi’nin bir türlü faaliyete geçmemesi ise başta Sürmene ilçesi olmak üzere Trabzon’daki vatandaşların kafasında soru işareti bırakır oldu. 

3 parsel alanda yapılan Tersane alanının dolgusu tamamlandıktan sonra etrafına herhangi bir korkuluk veya uyarıcı bariyerler koyulmadığından dolayı serinlemek için denize girmek isteyenler içinde tehlike arz ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler