Trabzon'da bugün hava nasıl olacak ?

 Yapılan son değerlendirmelere göre, Kars, Ardahan, Iğdır, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde aralıklarla görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Ardahan çevreleri ile Kars ve Artvin'in yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklin

Trabzon'da bugün hava nasıl olacak ?

 

Yapılan son değerlendirmelere göre, Kars, Ardahan, Iğdır, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde aralıklarla görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Ardahan çevreleri ile Kars ve Artvin'in yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı; iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın; genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında yer yer kuvvetli (30-40 km/s) olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
 
Ankara: Az bulutlu ve açık 22
 
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 20
 
İzmir: Az bulutlu ve açık 25
 
Adana: Az bulutlu ve açık 24
 
Antalya: Az bulutlu ve açık 26
 
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 15
 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 13
 
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 9
 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 21

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel