Trabzon'da bugün hava nasıl?

Yapılan son değerlendirmelere göre, sabah Hatay ve İskenderun, öğleden sonra Doğu Karadeniz'in doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda, akşam saatlerinden itibaren ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.Devle

Trabzon'da bugün hava nasıl?

Yapılan son değerlendirmelere göre, sabah Hatay ve İskenderun, öğleden sonra Doğu Karadeniz'in doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda, akşam saatlerinden itibaren ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu'da 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), zamanla ülkemiz genelinde batı ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 18

İstanbul: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 21

İzmir: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 25

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 29

Antalya: Parçalı bulutlu 27

Samsun: Parçalı bulutlu 19

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 19

Erzurum: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 26

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel