Trabzon'da buda oldu; evin kapısını çaldılar!

Haber61.NET - Haber Servisi - Trabzon’un Boztepe mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayı görenleri ve duyanları şaşkına çevirdi.Boztepe Mahallesinde yaşayan O.A (76) sabah namazına gitmek için erken saatte uyanarak camiye doğru yola çıktığında evin kap

Trabzon'da buda oldu; evin kapısını çaldılar!

Haber61.NET - Haber Servisi - Trabzon’un Boztepe mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayı görenleri ve duyanları şaşkına çevirdi.

Boztepe Mahallesinde yaşayan O.A (76) sabah namazına gitmek için erken saatte uyanarak camiye doğru yola çıktığında evin kapısının yerinde olmadığını gördü. Bir anda neye uğradığını şaşıran O.A evinin demir kapsının çalındığını fark edince durumu polis merkezine giderek bildirdi.

Kapısını çalan kişilerden şikayetçi olan O.A,” sabah 05.15 sıralarında sabah namazı için camiye gidiyordum. Bir baktım evimin demir kapısı yok. 600 TL değerinde olan kapımı çalanlardan şikayetçiyim.”şeklinde ifade verdi.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel