Trabzon'da bu yayla herkesi büyülüyor

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Sultan Murat Yaylası, vadilerde oluşan ve deniz görüntüsü veren bulutlarıyla ziyaretçilerini büyülüyor.Doğal güzelliği ve tarihi mekanlarıyla öne çıkan Doğu Karadeniz, son yıllarda deniz turizmine alternatif olmaya başlayan

Trabzon'da bu yayla herkesi büyülüyor

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Sultan Murat Yaylası, vadilerde oluşan ve deniz görüntüsü veren bulutlarıyla ziyaretçilerini büyülüyor.

Doğal güzelliği ve tarihi mekanlarıyla öne çıkan Doğu Karadeniz, son yıllarda deniz turizmine alternatif olmaya başlayan ve ayrı bir güzellik sunan yaylarıyla da yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor.

Özellikle yaz aylarında havanın güneşli olduğu günlerde ya da hafta sonlarında çok sayıda turist ağırlayan yöredeki yaylalara gelen ziyaretçiler, dere kenarlarında, dağların etekleri ile zirvelerinde veya çimenlerde ailece gezinti ve piknik yapma şansı elde ediyor.

Yörede, farklı güzellikleri bünyesinde barındıran yaylalardan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Sultan Murat Yaylası da turistlerin gözde mekanları arasında yer alıyor.

Hafta sonunu ve güneşli havayı fırsat bilerek buraya gelen turistler, doğayla başbaşa kalıp şehir ve iş stresinden uzaklaşma imkanı buluyor.

Yöredeki birçok yaylada olduğu gibi bu yaylada da özellikle dağların zirvelerine çıkarak vadilere biriken ve adeta deniz görüntüsü veren sis bulutuna yüksekten bakan ziyaretçiler, bu muhteşem güzellik karşısında adeta büyüleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler