Trabzon'da bu sporlar gelişiyor

Beşikdüzü Kaymakamı Alaaddin Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kemal Arısoy ve Vakfıkebir Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu ile çok sayıda sporcu velisinin izlediği yarışmalar nefesleri kesti.Trabzon Akademi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Gürhan Zengin, yaptığı aç

Trabzon'da bu sporlar gelişiyor

Beşikdüzü Kaymakamı Alaaddin Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kemal Arısoy ve Vakfıkebir Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu ile çok sayıda sporcu velisinin izlediği yarışmalar nefesleri kesti.

Trabzon Akademi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Gürhan Zengin, yaptığı açıklamada "Zengin sporu olarak bilinen yelken sporunu bölgemizin gençlerine yaptırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu sporları tanıtıp sevdireceğiz. Daha sonra da performansa yönelik sporcular yetiştirerek ülkemizin sporuna katkıda bulunacağız. Bu konuda bize destek veren Kaymakamımız Alaaddin Aktaş'a, Belediye Başkanımız Ramis Uzun'a, Liman Başkanımız Uğur Uzunoğlu'na, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürümüz Cemalettin Yazıcı'ya ve İlçe Spor Müdürümüz Fazıl Arıkan'a teşekkür ederiz" dedi.
Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu dereceye giren sporculara ödül verdi ve yemek ikramlarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel