Trabzon'da bu okul neden kapanıyor?

 350 kapasiteli ve şehrin tam merkezinde, fiziksel olarak hiçbir ihtiyacı olmayan yılların eğitim kurumu Zafer İlkokulu’nu hiçbir gerekçe göstermeden kapatılıyor. Tüm okullar ilkokul ortaokul diye dönüşüme uğratılırken Trabzon’da tek Kanuni İlkokulu-Ortao

Trabzon'da bu okul neden kapanıyor?

 

350 kapasiteli ve şehrin tam merkezinde, fiziksel olarak hiçbir ihtiyacı olmayan yılların eğitim kurumu Zafer İlkokulu’nu hiçbir gerekçe göstermeden kapatılıyor.
 
Tüm okullar ilkokul ortaokul diye dönüşüme uğratılırken Trabzon’da tek Kanuni İlkokulu-Ortaokulu dönüşüme uğratılmıyor ancak bu okula çok yakın Zafer İlkokulu kapatılıyor! Oysa Zafer kapatılmayıp; Kanuni tamamen Ortaokul, Zafer ise İlkokul olarak değerlendirilebilirdi. Böylece çocuklar daha iyi bir eğitim öğretim ortamı daha iyi bir sınıf ortamı daha iyi bir araştırma ortamına sahip olabilirlerdi.
 
Bu durumun da başarıyı da beraberinde getireceği kaçınılmazdır.Eğitim ve Öğretim alanında hep böyle hatalar içerisinde olduğunuzdan dolayıdır ki Trabzonumuzun hem SBS de hem de Üniversite sınavlarında derecesi düşük. Sayın Valimiz Dr. Recep Kızılcık’ın bu duruma müdahale hakkı vardır diye düşünüyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler