Trabzon'da bu araçlar satılığa çıkıyor

Samsun ve Trabzon tasfiye işletme müdürlükleri, tasfiyelik haldeki bazı araç ve eşyaları açık artırma yoluyla satışa sunacak.  Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Samsun Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 13,28 lira ile 900 bin 376 lira a

Trabzon'da bu araçlar satılığa çıkıyor
Samsun ve Trabzon tasfiye işletme müdürlükleri, tasfiyelik haldeki bazı araç ve eşyaları açık artırma yoluyla satışa sunacak.
 
 Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Samsun Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 13,28 lira ile 900 bin 376 lira arasında değişen, aralarında ekmek fırın paneli, deniz bisikleti, cep telefonu ve geyik boynuzunun da bulunduğu 32 grup eşyayı 22 Ocak'ta satacak.
 
Trabzon Tasfiye İşletme Müdürlüğü de satışa esas bedeli 5 bin 74 lira ile 70 bin 800 lira arasında değişen, aralarında arazi taşıtı, kamyon, kamyonet ve römork gibi 25 aracı, açık artırma suretiyle 27 Ocak'ta satışa sunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler