Trabzon'da böyle dolandırıcılık görülmedi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde pirinç ile dolandırıcılık iddiasıSamsun’un Terme ilçesinde aldığı pirinçleri Trabzon’a getirerek satmak isteyen D.Ö (45) Akçaabat’a geldiğinde tanımadığı bir kişi tarafından dolandırıldığı gerekçesiyle Akçaabat İlçe emniyet m

Trabzon'da böyle dolandırıcılık görülmedi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde pirinç ile dolandırıcılık iddiası

Samsun’un Terme ilçesinde aldığı pirinçleri Trabzon’a getirerek satmak isteyen D.Ö (45) Akçaabat’a geldiğinde tanımadığı bir kişi tarafından dolandırıldığı gerekçesiyle Akçaabat İlçe emniyet müdürlüğüne giderek şikâyette bulundu.  

Emniyet müdürlüğünde vermiş olduğu ifadesinde D.Ö, “Terme'den aldığım pirinçleri sata sata Trabzon’a geldim. Akçaabat’ta geldiğimde ise tanımadığım bir kişi yanıma gelerek “pirinçleri kaç liraya satıyorsun” dedi. Bende kendisine fiyatı belirttikten sonra “bana 10 çuval ver” dedi. Bende kendisine 10 çuval pirinç verdim. “Şurada bulunan markete bırak da bende geldiğimde sana parasını vereyim. Üzerimdeki para euro bozdurup geleyim” şeklinde bana belirtti. Bende kendisine tamam dedim. Biraz ileri gittikten sonra geri döndü ve üzerinde 300 TL var mı dedi bende var deyince parayı istedi ve bende kendisine 300 lira verdim” dedi.

D. Ö, “bende marketin kendisinin olduğu için parayı verdim sonra marketin önünde beklemeye başladım. Bir süre sonra maketin içerisinde çıkan biri ''ne bekliyorsun'' saatlerce burada dedi. Bende marketin sahibini ifade edince buranın patronu benim dedi, ve orada dolandırıldığımı anladım. Bu şahıstan şikâyetçiyim'' dedi.

Polis ekipleri D.Ö’nün vermiş olduğu ifade doğrultusunda inceleme başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler