Trabzon'da boyasız ev kalmasın!

Trabzon'da 23-30 Temmuz'da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) öncesi kentin daha güzel görünüme kavuşturulması amacıyla sıvasız ve badanasız evlerin boyatılması ve sıvanması çalışmaları devam ediyor.Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi G

Trabzon'da boyasız ev kalmasın!

Trabzon'da 23-30 Temmuz'da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) öncesi kentin daha güzel görünüme kavuşturulması amacıyla sıvasız ve badanasız evlerin boyatılması ve sıvanması çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 23-30 Temmuz tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları öncesi dış cepheleri boyalı olmayan evlerin boyatılması için başlattıkları çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Şimdiye kadar yaklaşık 300 binanın dış cephesini boyatarak güzel bir görünüme kavuşturduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

''İŞKUR'un da destek verdiği proje kapsamında evlerini boyatma durumu olmayan vatandaşların evleri ücretsiz olarak boyatılıyor. Amacımız oyunlara kadar kentimize güzel bir görünüme kavuşturmaktır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler