Trabzon'da boşanmak isteyen eşe resimli tehdit

Trabzon’da F.B.(19) isimli genç kadın boşanmak üzere olduğu eşinin posta kutusuna silah resmi bırakarak kendisini tehdit ettiği gerekçesi ile polise başvurdu.Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen olayda F.B., iki yıldır evli olduğu ancak 1.5 yıldır

Trabzon'da boşanmak isteyen eşe resimli tehdit

Trabzon’da F.B.(19) isimli genç kadın boşanmak üzere olduğu eşinin posta kutusuna silah resmi bırakarak kendisini tehdit ettiği gerekçesi ile polise başvurdu.

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen olayda F.B., iki yıldır evli olduğu ancak 1.5 yıldır ayrı yaşadığı eşi E.B.(26)’den boşanmak için mahkemeye başvurdu. Mahkeme sürerken E.B.’nin kendisini telefonla arayarak tehdit ettiği ve annesi A.D.(36)’ye ait olan evin posta kutusuna küçük kardeşinin ve silah resmi koyarak tehdit içerikli not bıraktığını öne sürerek Beşikdüzü ilçe Emniyet Müdürlüğüne başvurarak şikayetçi oldu ve koruma kararı istedi.

Anne A.D.’NİN Polis ekipleri tarafından alınan ifadesinde damadının telefonla kendisini tehdit ettiğini ve koruma kararı talep ettiğini belirterek şikayetçi oldu.

E.B.’nin polis ekipleri tarafından yakalanma çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel