Trabzon'da bir tuhaf hırsızlık!

 Trabzon’un Akçaabat ilçesi Osmanbaba Mahallesi'nde iki ayrı eve giren hırsızlar akıllarda soru işareti bıraktı.Trabzonlu olan ve Trabzon’da yaşayan M.K (49)  işi gereği sürekli Gümüşhane ilinde bulunuyor. Son gidişinde 10 gün kaldığı Gümüşhane’den döndüğ

Trabzon'da bir tuhaf hırsızlık!

 Trabzon’un Akçaabat ilçesi Osmanbaba Mahallesi'nde iki ayrı eve giren hırsızlar akıllarda soru işareti bıraktı.

Trabzonlu olan ve Trabzon’da yaşayan M.K (49)  işi gereği sürekli Gümüşhane ilinde bulunuyor. Son gidişinde 10 gün kaldığı Gümüşhane’den döndüğünde Trabzon’da bulunan evine hırsız girdiğini fark etti.

Durumu Trabzon Emniyetine bildiren M.K polislerden yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri  evde yaptıkları inceleme sonucunda hiçbir şey çalınmadığını sadece evin dağınık bırakıldığını tespit etti.

İşlemlerini tamamlanmasının ardandan olay yerine M.K’nın küçük kardeşi H.K (35) geldi.

H.K abisi  M.K ile birlikte evden ayrılarak,yan sokaktaki kendi  evine gittiğinde ise adeta şok oldu.

HK Abisi gibi kendi evine de giren hırsız girdiğini ancak evden bir şey almadığını ve  etrafı dağıtarak evden ayrıldıklarını gördü.

Durumu tekrar polis ekiplerine bildiren iki kardeş emniyet güçlerinden yardım istedi.

Hırsızların girdiği diğer evde yapılan tespite ilk evdeki gibi bir şey çalınmadığı ancak eve girenlerini etrafı dağıtarak gittikleri tespit edildi.

İki kardeşin evine giren kişi yada kişelerin evlerden de bir şey çalmaması ve etrafı dağıtarak  evden ayrılması polis ekiplerinide şaşırttı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler