Trabzon'da bir sorun daha bitiyor!

Trabzon Belediyesi yıllardır kangren haline gelen bir sorunu daha çözüme kavuşturuyor.Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 Projesi’nden bir tanesi olan "Kavşak ve Köprülü Kavşak Düzenlemeleri" kapsamında yer alan Hacı Ziya Habiboğl

Trabzon'da bir sorun daha bitiyor!

Trabzon Belediyesi yıllardır kangren haline gelen bir sorunu daha çözüme kavuşturuyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 Projesi’nden bir tanesi olan "Kavşak ve Köprülü Kavşak Düzenlemeleri" kapsamında yer alan Hacı Ziya Habiboğlu Kavşağı'nın Sahil Yolu'na bağlantısının sağlıklı olması için başlatılan kamulaştırma işlemleri tamamlanarak, binaların yıkımına başlandı. Yıkımların tamamlanmasının ardından yol genişletme çalışmaları başlayacak.

Yıkım alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon halkına söz verdikleri gibi layık olmaya çalıştıklarını belirterek, "Ziya Habiboğlu Alt Geçidi’nden sonra ulaşımı büyük ölçüde tıkayan binaların ve söz verdiğim istimlakını geçekleştirdik ve yıkımlara başladık. Belediyenin kaynaklarını heba ederek değil, kamunun kaynaklarını çok tasarruflu ve dikkatli kullanarak gerçekleştirdiğimiz bir projeyi yaşıyoruz.

Trabzon halkı hizmetin en iyisine layıktır. Bizde buna karşılık olarak onların gece gündüz hizmetinde olmayı devam edeceğiz. Farkımız bu. Amacımız Trabzon'u geliştirmek, Trabzon'u dünya kenti, marka kent haline getirmek. İnşallah bu atılımların sonunda marka kent olurken günlük yaşam standartlarında kimse sıkıntı çekmeyecek. Bu yollar en güzel şekilde asfaltlanıp genişletilecek ve bu bulvarlar en temiz şekilde halkımızın hizmetine girmiş olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel