Trabzon'da bir mahalle tedirgin!

Trabzon’un 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Soğuksu Cadddesi Nilüfer Sokakta oturan vatandaşlar şu sıralar çok dertli.Nedeni ise bir süre önce AKSA tarafından elektrik nakil hatlarının yer altına alınması için açılan derin çukurların bir türlü kapatılmaması.  Çuk

Trabzon'da bir mahalle tedirgin!

Trabzon’un 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Soğuksu Cadddesi Nilüfer Sokakta oturan vatandaşlar şu sıralar çok dertli.

Nedeni ise bir süre önce AKSA tarafından elektrik nakil hatlarının yer altına alınması için açılan derin çukurların bir türlü kapatılmaması.  Çukurun daha önce kum ve çakıl ile kapatıldığı ancak son günlerde yağan yağmurlar yüzünden tüm hafriyatın yağmur suları ile taşındığı için çukurun derin bir şeklinde tekrar açıldığı gözlendi. Vatandaşların şikayetlerine rağmen yetkililerin hala bir önlem almadığı ve bugünde bir çocuğun oyun oynarken bu çukura düştüğü mahalle sakinleri tarafından verilen bilgiler arasında. Mahallenin kadınlarının ise tehlikeyi önlemek için çukurun içine girip taşlar ile ucu açık elektrik kablolarını kapatmaya çalıştığı bildirildi.

Mahalle sakinleri, çevrede oynayan çocuklarının olduğunu ve onlara zarar gelmemesi için bir an önce yetkililerin bu duruma gerekli müdahaleyi yapmalarını beklediklerini dile getirdi.

111.20140624173318.jpg

333.20140624173335.jpg

 

 

Haber: Emir Ertürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel