Trabzon'da bir kişi kayboldu

Ailesi tarafından Kalyoncu'nun kaybolduğu bilgisi emniyet görevlilerine de bildirilmesi üzerine başlatılan arama henüz sonuç vermedi. Emekli ve bir çocuk babası Kalyoncu'nun gidebileceği yeri aradıklarını belirten amcasının oğlu Mustafa Kalyoncu, ''Altı g

Trabzon'da bir kişi kayboldu

Ailesi tarafından Kalyoncu'nun kaybolduğu bilgisi emniyet görevlilerine de bildirilmesi üzerine başlatılan arama henüz sonuç vermedi.

Emekli ve bir çocuk babası Kalyoncu'nun gidebileceği yeri aradıklarını belirten amcasının oğlu Mustafa Kalyoncu, ''Altı gün önce evden ayrıldı. Eve dönmeyince gidebileceği yerleri araştırdık. Sonuç alamadık. Emniyet görevlilerine de durumu bildirdik. Aramalarımızı sürdürüyoruz. Görenlerin insanlık adına, Tonya Emniyet Amirliği'ne ya da 0 533 745 22 51 numaralı telefonuma bilgi vermelerini rica ediyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel