Trabzon'da bir kişi iş yerinde ölü bulundu

 Trabzon Yenimahalle semtinde bulunan bir büfe’de tüyler ürperten cinayet meydana geldi.17 Bıçak DarbesiOlay bugün saat 14:30 sularında meydana geldi. Büfe işletmecisi Nizamettin Gültekin (69) kimliği belirsiz bir kişi tarafından boğazı ve vücudunun çeşit

Trabzon'da bir kişi iş yerinde ölü bulundu

 

Trabzon Yenimahalle semtinde bulunan bir büfe’de tüyler ürperten cinayet meydana geldi.

17 Bıçak Darbesi

Olay bugün saat 14:30 sularında meydana geldi. Büfe işletmecisi Nizamettin Gültekin (69) kimliği belirsiz bir kişi tarafından boğazı ve vücudunun çeşitli bölgelerinden 17 bıçak darbesi ile hunharca öldürüldü. Büfenin içerisinde bıçak darbesiyle öldürülen Gültekin’in cansız bedenini aynı mahallede bulunan bir kahvehanede garson olarak çalışan bir kişi buldu. Gültekin’e vermiş olduğu çayın boş bardaklarını almak için geri döndüğünde büfenin kapısının kapalı olduğunu içeri girdiğinde ise Gültekin’in cansız bedeni ile karşılaştı. Görgü tanığı garson durumu 155’e bildirerek yardım istedi.

Adli Tıp’a kaldırıldı

Mahalle sakinlerinin çok sevdiği Gültekin’in yakınları kimse ile bir husumeti olmadığını ifade ederek şüphelendikleri birinin olmadığını ifade ettiler. Olay yerine gelen polis ekipleri yapmış olduğu araştırma sonrasında Gültekin’in cansız bedenini Trabzon Adli Tıp kuruma gönderdi.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel