Trabzon'da bir ilk!

Armada Residence’dan Trabzon’da bir ilk.Armada Residence Lider Gıda, Lam Mühendislik ve Gedikli İnşaat ortaklığı ile TRABUS yapı tarafından Yıldızlı’da müthiş bir deniz manzarasına sahip bir konumda inşa edilmeye başlandı. Yaşam alanları, sosyal olanaklar

Trabzon'da bir ilk!

Armada Residence’dan Trabzon’da bir ilk.

Armada Residence Lider Gıda, Lam Mühendislik ve Gedikli İnşaat ortaklığı ile TRABUS yapı tarafından Yıldızlı’da müthiş bir deniz manzarasına sahip bir konumda inşa edilmeye başlandı. Yaşam alanları, sosyal olanakları ile oldukça konforlu alana sahip olan konakların tanıtımı dün gece gerçekleştirildi. Zorlu Grand Otel’de yapılan lansman tanıtımına Trabzon’dan çok sayıda davetli katıldı. Katılanlar arasında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Sümela’nın şifresi oyuncularından Çetin Altay, belediye başkanları ve birçok davetli katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Tanıtım filminin ardından lansman müzik dinletisiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler