Trabzon'da bir garip aşk bestesi!

Haber61 - Haber servisi - İTrabzon’un Yenimahalle semtinde bir işyerinde çalışan F.K isimli 34 yaşındaki kadın kendisine aşık kişi tarafından kaçırıldığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.Edinilen bilgiye göre; bir süre önce eşinden ayrılan FK

Trabzon'da bir garip aşk bestesi!

Haber61 - Haber servisi - İTrabzon’un Yenimahalle semtinde bir işyerinde çalışan F.K isimli 34 yaşındaki kadın kendisine aşık kişi tarafından kaçırıldığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre; bir süre önce eşinden ayrılan FK yaşamış olduğu yerde bulunan marangoz atölyesinde çalıştığı mesai arkadaşının kendisine aşık oldu. Kendisine aşık olan mesai arkadaşının evli olması nedeniyle duygusal yaklaşıma izin vermeyen FK; ÖY (33) ve GK (29) isimli iki kişi tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Savcılıkta kaçırılma anını anlatan F.K,” misafirlikten döndüğüm sırada panelvan tipi bir aracın içerisine beni zorla bindirdiler. Sonrasında sahil yoluna inen araç ile tabelalardan fark ettiği kadarı Giresun istikametine doğru belli süre yol aldıktan sonra beni oturdukları koltuktaki silahı elime aldım. Sonrasında elimden silahı aldılar. Bana aramada yine duygusal olarak aşkını ilan etti fakat ben yine karşılık vermedim ve beni tekrar evimin bulunduğu yere geri getirdiler. Cinsel tacize uğramadım her hangi bir darba da uğramadım. Fakat şikâyetçiyim” şeklinde konuştu.

FK’nın suçlamaları üzerine göz altına alınan ÇY ile GK haklarındaki suçlamaları kabul ettikleri bildirilirken bahse konu olan silahı da polis ekiplerine teslim ettiler 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel